Share |
2014-10-20 Könyvtár használata » Szolgáltatások
Online regisztráció

Online regisztráció – csak azok számára, akik még nem iratkoztak be a könyvtárba

Ha már van érvényes olvasójegye, azzal továbbra is tudja használni online szolgáltatásainkat, így az online regisztráció fölösleges. Amennyiben Ön még nem könyvtárunk olvasója, de szeretne az lenni, lehetősége van online regisztrációra az alábbi felületen így távolról használhatja a könyvtár online szolgáltatásait.

Ha Ön a Pécsi Tudományegyetem polgára, akkor az online regisztrációt követően otthonról is elérheti a PTE által előfizetett adatbázisokat (E-források). A regisztráció után automatikus értesítést kap a használat menetéről. A könyvtár egyéb szolgáltatásainak igénybevételéhez személyesen jelentkezzen személyazonosító okmányaival valamelyik könyvtárunkban. A beiratkozási feltételekről itt tájékozódhat!

 

Online registration (Link)

  • Please, fill out the form in order to become a reader of our library! The preliminary providing of data will shorten the process of Your registration but will not replace Your application in person entirely. Please, bring Your credentials! (Registration requirements)
  • If You would like to be a remote user and take advantage of the library's services and You are a university citizen of Pécs, by completing online registration You will have access to our databases from Your home. (E-sources)

« vissza